Fredericia er som den eneste by uden for København for femte gang vært for den nationale fotokonkurrence, FotoMarathon, når Fredericia Fotoklub arrangerer. Det er endvidere første gang, at der tilbydes 24 timers FotoMarathon i Fredericia.

FotoMarathon er Danmarks største og sjoveste fotokonkurrence. Man kan deltage med digitalkamera og mobil.  FotoMarathon er en konkurrence for det ”rå fotografi”. Det vil sige, et fotografi, der ikke er blevet efterbehandlet.

FotoMarathon i Fredericia er også en del af Trekantsområdets festuge.

Grundprincippet er, at uanset hvilket konkurrence du vælger at være en del af, så får du for hver time udleveret et emne, som skal løses fotografisk og i rækkefølge.  Man kan deltage i en 6, 12 eller 24 timers konkurrence.

I år løber konkurrencen af stablen lørdag den. 24. august kl. 10:00. Det er gratis at tilmelde sig konkurrencen. Tilmeldingen er åben og foregår via FotoMarathons hjemmeside https://www.fotomarathon.dk/ og kan ske lige indtil konkurrencen går i gang den. 24. august kl. 10:00. På https://www.fotomarathon.dk/ kan man også finde yderligere info om konkurrencen.

Der er lokalt sponsorerede præmier i Fredericia for deltagelse med digital kamera. Præmierne er i år bl.a sponsoreret af Bridgewalking, EventC. Fredericia Teater, Pixum, Cewe, Photocare, Sydbank, mfl. Der arbejdes på at skaffe flere præmier. Alle deltager også i den landsdækkende konkurrence.

Værtsklubben i Fredericia, Fredericia Fotoklub er en aktiv forening, hvor mennesker, på tværs af køn, alder og skel, mødes for at dyrke vores fælles interesse, fotografering. Pt er vi mere end 80 medlemmer, der alle brænder for det at tage fotos, dele dem med andre og udvikle os fotografisk. Vi har stor fokus på at klubben skal være for alle – og der er naturligvis plads til flere. Vi holder til i Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia og har i gennemsnit et arrangement om ugen.

Sidste år løb deltagere i Fredericia med mange af præmierne i den landsdækkende konkurrence.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00