Fredericia Fisk har i den grad pyntet på området omkring rundkørslen i bunden af Norgesgade. De har på et år ikke kun åbnet en flot fiskebutik, men også restaureret en klassisk togvogn og lavet udeservering.

Det kom næsten som en befrielse, da bygningen som Fredericia Fisk er i, begyndte at blive renoveret. Den gamle bygning er fredet og er genopstået med ynde. Indehaver Thomas Frederiksen har skabt en flot og moderne fiskebutik med respekt for fortiden.

Udeservering foran Fredericia Fisk. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN taler med Thomas og medarbejderen Felix Klement i deres togvogn, som er placeret som blikfang ud mod rundkørslen.

Lørdag den 21 september fejrer Fredericia Fisk deres 1 års fødselsdag med maner, der kommer buffet, sang og den folkekære Jacob Haugaard kigger forbi og sætter gang i lattermusklerne. Arrangementet er fra klokken 12-15 og bordbestilling er nødvendig. Buffeten koster 149 kroner og du kan reservere på 42805636.

“Det første år er gået ganske udmærket, vi er blevet taget rigtigt godt i mod. Vi har udviklet konceptet lidt, togvognen er kommet på, vi har lavet en fiskevogn, der er en fisketrailer tilkoblet også. Der har selvfølgelig været mange udfordringer det første år, men generelt er det gået godt”, siger Thomas Frederiksen.

“Vi er en special frisk fisk butik, hvor vi slår på, at vi gerne vil have den specielle kunde ind, som ved, hvad de skal have. Vi arbejder også på at lave nogle flere færdigretter, vi kan godt mærke, at den vej vil flere og flere kunder have”

To måneders renovering ligger bag togvognen, ejeren af bygningen havde den fine togvogn stående, og så lå det lige til højrebenet at involvere den i de omgivelser og den historie, der er på placeringen. Den blev fundet på en skrotplads i 2014. “Vores kunder er glædeligt overraskede og synes det er hyggeligt at sidde her. Faktisk synes flere og flere, at det er sjovt og sidde og følge udviklingen i Kanalbyen herfra”, siger Felix Klemens.

Lækre anretninger fra Fredericia Fisk. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Vores største favorit blandt kunderne i Fredericia er den færøske laks og vores fiksefrikadeller. Det specielle ved laksen er, at den er mere fast i kødet og så er den er ikke fyldt med gerimol og antibiotika. Den er også seks gange mere bevægelig end den norske laks, på grund af, at der er en større gennemstrømning af vand på Færøerne. Man kan simpelthen smage forskel og det belønner vores kunder”, siger Felix Klemens.

Thomas og Felix håber at se en masse fredericianere til fejringen på lørdag.

https://www.eventc.dk/events/