Hos Super Brugsen på Erritsø Butikstorv har man i 20 år haft en fiskemand stående. Pt. er fiskemanden den lokale, Thomas Frederiksen fra Fredericia Fisk. Han kommer med det bedste fra havet til kunderne i Super Brugsen hver torsdag. Se og læs med her.

Hver torsdag er der dømt fiskedag hos Super Brugsen. Thomas Frederiksen tager turen fra Fredericia Fisk ud til Erritsø, hvor han tager opstilling ved slagterafdelingen.

“Det er med til at give et godt supplement til vores gode kød, grønt- og vinafdeling. At fisken så er fra den lokale fiskeforretning er fedt, da vi helst vil samarbejde med butikker fra området” siger brugsuddeler Martin Frost Jørgensen og fortsætter:

“Vi har et større udvalg af fisk nu og det passer rigtig godt ind til os.”

Fredericia Fisk åbnede i efteråret 2018, og de har brugt den første tid på at gøre opmærksom på sig selv. Det får de nu yderligere muligheder for med samarbejdet.

“Martin ringede til mig og spurgte om vi ville komme her, og jeg synes, at det er godt at stå her. Kunderne er her i forvejen, så vi supplerer hinanden godt,” siger Thomas og kommer ind på, om der er forskelle på snakken med kunderne i Super Brugsen og den i butikken i Norgesgade:

“Nej, det er den samme snak om at tilberede fisken. Det tager de godt imod,” forklarer Thomas.

Foruden det lokale aspekt i det, er der yderligere en ting Martin fremhæver ved Fredericia Fisk.

“Rådgivning betyder rigtig meget for os, og det kan Thomas tilbyde i forhold til fisk,” siger Martin, som generelt gør en dyd ud af at samarbejde med andre lokale medspillere:

“Vi er hele tiden i gang med det. Vi har blandt andet et samarbejde med Fredericia Fisk om et portvinsarrangement,” siger Martin henvisning til arrangementet d. 17. januar, som man kan læse mere om her.

http://fredericiateater.poweredbyintegra.dk/oversigt.aspx?filmid=203&forestillingid=&internetserial=&webkode=&err=&
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer