I dag åbnede Fredericia Fisk i Norgesgade ved siden af Ungdommens Hus, og fra den tidlige morgen blev butikken særdeles velbesøgt.

Ved middagstid var Fredericia AVISEN et smut forbi Fredericia Fisk.

Vi går ind ind i butikken, som er propfyldt. Vi trækker et nummer, og venter fem minutter til det bliver vores tur. Den flinke medarbejder fører os op på 1. sal, hvor indehaver Thomas Frederiksen er. Vi starter med at spørge Thomas indtil de mange besøgende.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Jeg håbede håbet det, men det  overstiger mine forventninger. Siden 8:50 har der været mega run på,” siger Thomas og kommer ind på, hvad der særligt er populært:

“Det er især skrubber og tapasanretning, som er populært. Skrubberne kan man få til en 10’er stykket,” fortæller Thomas, der var forberedt på, at der kunne komme stort rykind:

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Jeg har fuldt mandskab på i dag. På den måde var vi forberedt, men det er her er lidt overvældende,” forklarer han.

Udover at være en almindelige fiskeforretning, har Thomas også brød i forretningen.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Jeg har et lille bageri her,” fortæller Thomas og peger på ovnen, inden han fortsætter:

“Jeg laver italienske flutes, som man kan tage med til blandt andet tapasanretning,” lyder det fra Thomas Frederiksen, der også holder arrangementer i Fredericia Fisk, hvor der er fiskeauktion d. 5. oktober og hvor Jakob Haugaard kommer forbi.

Annonce