Fredericia fF har fået en ny, stor måltavle, der hænger ved klubhuset i forbindelse med klubbens bane 1. Midlerne til den nye måltavle er kommet fra Spar Nord Fonden.

Lørdag blev der afholdt afslutning i FfF, og i den forbindelse var Spar Nords lokaldirektør, Torben Ploug, til stede i Madsby, hvor han sammen med Claus Erdmann fra klubbens bestyrelse besigtigede den nye måltavle, der har været i brug i nogle måneder.

Med en donation på 120.000 kroner fra Spar Nord Fonden blev det muligt for Fredericia fF at få den nye tavle, da den, der tidligere havde været i klubben, var gået i stykker.

– Det er noget, der er med til at fremtidssikre klubben. F’erne støtter op on lokalsamfundet, og det er noget vi gerne støtter op om. Det er et af de større beløb, som vi giver, men det er til gengæld også noget, der kan bruges mange år frem, siger Torben Ploug.

Foruden det åbentlyse formål at bruge måltavlen, når der er kamp, er der også andre muligheder i den.

– Vi kan sælge reklamer på den til andre sponsorer, og gøre det mere aktuelt, end når man købe en banderreklame. Det kan være, at nogle fra detailhandlen vil have noget på, og vi kan annoncere vores kommende arrangementer på skærmen. Alternativet var, at vi skulle have en tavle som vi har på kunstgræsbanen, hvor der kun er mål og tid på, og ikke mulighed for andet, siger Claus Erdmann.

Måltavlen var i brug til sommerens EM-slutrunde, hvor der var storskærmsarrangementer i F’erne, og den slags vil klubben også lave mere af.

– Det bliver for koldt til VM i 2022, da det ikke afholdes om sommeren, men til slutrunden i 2024 er vi i dén grad klar. Det er gode forhold, som vi har fået med den nye måltavle, siger Claus Erdmann og slutter:

– Vi har igennem en årrække haft et godt samarbejde med Spar Nord, og at de så har givet os den her donation er virkelig fedt.