Fredericia eSport præsenterede ved et pressemøde deres nye lokaler på Bülow Kaserne, og her fortalte stifteren af foreningen, Peter Bech, at de skal på landskortet med eSportsatsningen.

Der er en vis symbolik i det. I flere spil skal man forsvarere sig, og det kommer for Fredericia eSports vedkommende, når den står på træning og des lignende, til at foregå på Bülow Kaserne med fæstningsanlægget i baggrunden.

Efter længere tids jagt er det lykkes for foreningen at finde et lokaler, som kan huse dem, og det er derfor en glædens dag.

“Det har været en lang vej, og vi troede, at vi kunne åbne i februar. Vi har været mange steder henne for at se på lokaler. Da vi fandt lokalerne har gav det god mening i forhold til Fortress på Bülow Kaserne,” siger Torben Ploug fra Fredericia eSports bestyrelse.

“Vi har haft opstillinger på 3-4 lejemål. Vi kiggede blandt andet som bekendt på et lokale i Fredericia Idrætscenter, men det var småt og ikke en løsning, som holdt i længden. Det viste sig at være sværere end forventet at finde et lokale – jeg vil ikke sige, at vi var ved at kaste håndklædet i ringen, men det har været en lang proces. Jeg har ikke villet gå på kompromis med kvaliteten, og det har derfor været vigtigt at vente på den rette mulighed. Det her projekt kan sætte os på landkortet, og vi er godt i gang med det. Vi er taknemmelige for, at vi har fået lokalerne her,” siger Peter Bech.

Selvom Fredericia eSport kan komme på landkortet med projektet er det dog vigtigt, at der er plads til alle i foreningen

“Vi har fokus på bredden, som udgøre 95 procent af vores medlemmer. Vi laver et talentudviklingsprogram til de medlemmer, som vi har, og som bliver peget ud efter deres færdigheder,” forklarer Peter Bech.

I forbindelse med etableringen af Fredericia eSport er der indgået et samarbejde mellem foreningen, Fredericia Eliteidræt og Ullerup Bæk Skolen.

Fredericia eSport åbner i de nye lokaler på Bülow Kaserne d. 5. august, og den kommende tid står på at klargøre lokalerne, som er på samlet set over 1000 kvadratmeter.

https://www.ibc.dk/eud-business/