Onsdag d. 31. marts er der Open By Night i Fredericia. Erhvervskonsulent i Business Fredericia, Lene Bach Jørler, fortæller om hvad erhvervsorganisationen har i støbeskeen.

Tidligere på måneden genåbnede detailhandlen og nu holdes den første “by night” siden genåbningen. Det sker onsdag d. 31. marts lige op til påskedagene, hvor byens butikker har åbent fra klokken 10:00 – 22:00, men det bliver ikke en dag med traditionelle aktiviteter i gågaden, som man forbinder med by night.

– Lige nu det giver det sig selv med forsamlingsforbuddet så vi er situationen, hvor vi kører med hyggeligt gadeteater og gademusikanter. Teater Figuelta kommer og de var en succes sidste sommer og ved juleby. Det er altsammen i bevægelse så vi ikke samler folk, siger Lene Bach Jørler og glæder sig over, at butikkerne har taget de nødvendige forholdsregler:

– Butikkernes sikkerhed har ikke meget med det at gøre i gågaden, men jeg har været rundt med Sydøstjyllands Politi et par gange og besigtige butikkerne og der er kontant stor ros til detailhandlen i Fredericia. Man er god til håndsprit og til at skilte med hvor mange der må være i den givne butik. Der har ikke været noget som helst der skulle italesættes, siger hun.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer