Julen står for døren, og i den forbindelse taler vi i en serie med en række aktører i en om hvordan årets jul bliver. Vi starter ud med formand for Fredericia Shopping, Ole Mortensen, der melder klar til jul med en firesporet motorvej med god plads i byens centrum.

Hvilken jul bliver det i disse tider? Det spørgsmål er svært at besvare. Vi har sat Ole Mortensen i stævne på Rådhuspladsen til at tale om årets jul.

»Vi går en spændende jul i møde. En del udefra vil komme og se på vores pynt, tænker jeg. Jeg er fortrøstningsfuld,« siger Ole Mortensen.

På den ene side vil man gerne have meget gang i detailhandlen, men på den anden side skal man også passe på i disse tider. Ole Mortensen maner dog til besindighed.

»Vi har alle de tiltag man skal med afgangskrav og vores midtby er så godt stillet, at vores bymidte er en firesporet motorvej, så der kan være rigtig mange mennesker  før vi står tæt . I butikkerne er der afstand og mundbind, så vi er klar,« siger Ole Mortensen, der hidtil ikke har bidt mærke i, at situationen er speciel, selvom omstændighederne ikke er normale:

»Vi kan ikke mærke, at borgerne ikke skal ud at handle julegaverne, men det er den største handelsmåned på året, så vi er spændte,« siger Ole Mortensen.

Hvor vigtigt er det at handle lokalt i disse tider?

»Jeg læste en artikel forleden dag, hvor nogen sagde, at man skulle passe på med at sige det for tit , men det synes jeg ikke. Det er om noget vigtig i disse tider,« siger Ole Mortensen og slutter med at fortælle, hvordan han skal fejre dette års jul:

»Den skal fejres som det plejer i familiens skød med det samme antal som vi plejer – det overstiger ikke kravet om hvor mange vi må være sammen,« slutter formanden for Fredericia Shopping, Ole Mortensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer