Jesper Vollmer har i 10 år styret køkkenet som køkkenchef hos Dronning Margrethe. Den æra er nu slut, dels fordi han i flere år har gået med drømmen om at starte sin egen virksomhed ”Rå”, men også fordi han i januar 2015 var så uheldig at brække nakken ved en ulykke på en familieferie i Thailand.

For hvad sker der med én, når ens livsgrundlag pludselig ændres? Når alle ens prioriteter pludselig bliver nogle helt andre på et splitsekund?

Det skete for Jesper efter det sidste hovedspring, han tog på ferien med familien i Thailand. Han brækkede nakken, og blev opereret i Thailand den samme nat.

Ulykken gjorde Jesper delvist lam, men siden da har han trænet hårdt for at komme tilbage. Han er nået rigtig langt, men den nye situation har også tvunget ham til at revidere planerne.

Til gengæld har han ført drømmen om ”Rå” ud i livet, som er et koncepthus på Bornholm, der tilbyder både kurser, kogebøger, køkkenredskaber og andre madrelaterede produkter.

Derudover er han aktuel på DR med udsendelserne: Spis og spar.

Baggrund:

Jesper har været gift med Annette Heick i 15 år. De har to drenge og har boet på den svenske side af sundet de sidste 14 år.

Torsdag den 15. marts kl. 19.30-21.30. Bemærk: foredraget er flyttet til Fredericia Bibliotek. Billetsalg: 125 kr. via hjemmeside eller i Velkomstcenter på Fredericia Bibliotek