Normalt er tingene på Fredericia Bibliotek kun til låns, men lørdag den 18. marts kl. 10-13 bliver der handlet på biblioteket, når døren går op til børnenes loppemarked. Her er chancen for at gøre et godt kup eller tjene en ekstra skilling i kunsten som købmand, når børn sælger deres gamle legetøj og andre børneting.

Hvorfor købe nyt når man kan genbruge gammelt? Brugt legetøj kan være i høj kurs, og nu bliver der mulighed for at gøre en god handel.

Hvis man har et loft eller et pulterkammer fuld af brugt legetøj, er det nu, man kan glæde andre ved at sælge det på børnenes loppemarked. Alt legetøj kan sælges. Så find gerne brugte biler, dukker, puslespil og andre brætspil frem – der skal nok være børn, forældre og bedsteforældre, der er parat til at handle.

Alle børn kan deltage i loppemarkedet. Man booker en stadeplads til en pris af 30 kr. og får stillet et bord til rådighed. Far eller mor hjælper med at stille op og pakke ned igen. Hvis der ikke kan meldes udsolgt, tager man tingene med hjem igen.

Billet til en stadeplads kan købes på Fredericia Bibliotek eller på www.fredericiabib.dk/arrangementer