Fredericia Bibliotek samarbejder, sammen med en række andre biblioteker, med Trapholt om kunstprojektet med TÆT PÅ TRÆER.

Kunstneren Tina Ratzer afholder en virtuel opstarts-workshop den 30. januar kl. 11 og materialer til projektet vil efterfølgende kunne afhentes på Fredericia Bibliotek. Sammen skal vi skabe en kunstig skov, en kunst-installation, som man kan bevæge sig ind i og rundt om. Hver deltager bidrager med et personligt patchworkblad til skoven.

Kunstner Tina Ratzer

En skov af patchwork

TÆT PÅ TRÆER er et storstilet borgerinddragende kunstprojekt med over 1000 deltagere. Projektet tematiserer kærligheden til naturen og behovet for at passe på klimaet. Håbet er, at jo tættere vi kommer på naturen, jo mere vil vi passe på den.

Deltagere fra hele landet vil i løbet af vinteren og foråret skabe en skov i patchwork i samarbejde med den anerkendte tekstildesigner Tina Ratzer, som har arbejdet med kunstneriske tekstilprojekter de sidste tyve år -nationalt og internationalt. Gennem projektet kan man lære kunsthåndværket af en mester og skabe sit eget udtryk, udforske plantefarvning og få helt nye oplevelser i naturen med naturvejledere. 

Arrangementet finder sted 30. januar 2021, online. Linket findes via link på fredericiabib.dk eller https://trapholt.dk/taet-paa-traeer/

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer