Som Fredericia AVISEN skrev allerede tilbage i december, er det slut med Fredericia Bazar på Vejlevej i det gamle Rema 1000-lokale. Nu bekræftes det, at lokalet er opsagt pr. 1. februar 2019.

Kunder i Fredericia Bazar har siden starten af december kunnet se, at der ikke kom nye varer ind i bazaren og at varerne har været stærkt nedsatte.

Hylderne er blevet mere og mere tomme, og der er tømt ud i inventaret i butikken. I de seneste par dage har man kunne se last- og varebiler være omkring lokalet på Vejlevej, der er blevet tømt mere og mere. Og det med god grund.

Da Fredericia AVISEN var forbi Fredericia Bazar ved 19-tiden fredag aften var bazaren lukket, selvom åbningstiderne hedder 08:00 – 20:00 hver dag. På døren hænger der nu et skilt med, at lokalet udlejes, og det er dermed slut med Fredericia Bazar, som Fredericia AVISEN skrev i december.

Henry Johansen fra Ejendomsselskabet Korsdal A/S, der ejer bygningen, bekræfter til Fredericia AVISEN, at lejemålet er opsagt pr. 1. februar 2019. Dermed er det endegyldigt slået fast, at Fredericia Bazar er fortid på Vejlevej.

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce