Siden 1. december 1943 er der blevet slået til fjerbolde under navnet Fredericia Badminton Club.

Det betyder, at klubben nu har eksisteret i efterhånden 75 år. Og det fejres for alvor lørdag den 1. december fra klokken 10 til 18 i Fredericia Idrætscenters hal 2 og 4, hvor alle nye og gamle venner af klubben, både medlemmer og ikke-medlemmer, er mere end velkomne.

Den officielle reception foregår fra klokken 11 til 13 i klublokalet i hal 4, og fra mellem klokken 12 og 13 vil der være forskellige konkurrencer i de to haller.

FBC har en fjer i hatten, da klubben får besøg af ikke mindre end fire professionelle badmintonspillere. Den lokale landsholdsspiller Sara Thygesen starter dagen med et oplæg og indblik i hendes karriere og liv som badmintonspiller, og senere på dagen spiller hun opvisningskamp med tre andre professionelle, Mads Kolding, Frederik Søgaard og David Daugaard, så man for alvor kan se, hvor hurtigt en badmintonbold kan flyve.

Men klubben har flere strenge at spille på. Det meste af dagen er der frit spil i hal 4, og her vil der være en stor, oppustelig badmintonbane, så der virkelig kan springes efter bolden uden at ramme det hårde gulv. Der vil være ketchere og bolde til låns.

På dagen er der enkelte aktiviteter specielt for medlemmer. Det gælder en træning, som Sara Thygesen vil arrangere, og doublespil med og mod de tre professionelle herrer. Men resten af aktiviteterne er for alle, der har lyst. Husk spilletøj.

Det fulde program med tidspunkter kan ses på Facebook-siden Fredericia Badminton Club. Klubben har strenget sig an, så kom ud af fjerene og duk op til en super hyggelig og sjov dag med badminton.