Når der i den seneste uge har været outlet i Fredericia Idrætscenter, så er det Fredericia Badminton Club der står bag. De bruger mange timer på, at kunne rejse flere penge til deres forening.

På en meget solrig fredag lagde Fredericia AVISEN vejen forbi Fredericia Idrætscenter, hvor der i de seneste dage har været outlet i det store lokale med udsigt ud over svømmehallen.

I fuld gang med at finde varer frem fra kasser nede bagerst i lokalet er formand for Fredericia Badminton Club, Kennet Jokumsen.

Årsagen til at man i Fredericia Badminton Club vælger at arrangerer en outlet er meget simpel, forklarer Kennet.

“Det handler om penge, længere er den faktisk ikke. Der er ikke mange sponsorkroner at hente i badminton, og slet ikke her i Fredericia. Det er bare ikke en sport der er eksponeret i ligeså høj grad som eksempelvis fodbold og håndbold, så vores vilkår er lidt sværere”, fortæller Kennet Jokumsen.

3. gang med outlet

Det er tredje gang, at Fredericia Badminton Club arrangerer outlet i Fredericia Idrætscenter. Med sig har de Danish Dreams, der står for at levere alle varerne. Til outletten møder man kun folk fra Fredericia Badminton Club, for de lægger mange timer i at skaffe penge til deres klub.

“Nu er det tredje gang, men det er stadig lidt et forsøg. Første gang var der et lille overskud, men sidste år gik det rigtig godt med et overskud på 45.000 kroner til klubben. Vi håber at det går ligeså godt, ja eller bedre selvfølgelig, i år, men nu må vi se”, lyder det fra Kennet.

Hvad skal pengene bruges til?

“De skal bruges til at holde vores forening kørende. Der er mange omkostninger der skal dækkes, og her rækker kontingent-indtægterne ikke helt. Vi kunne selvfølgelig sætte prisen op, men vi bevæger os allerede på kanten af, hvad vi synes vi kan tilbyde vores medlemmer. Så vi gør meget for at rejse penge på andre måder”, forklarer formanden.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.