Rygterne har været igang i lidt tid, for Kraft Ejendomme er i gang med en totalrenovering af adressen Riddergade 17. Om kort tid bliver Fredericia AVISEN endnu mere synlige i gadebilledet. 1. maj 2020 flytter vi ind i lokalerne på Riddergade 17, hvor der tidligere har været kendte restaurationer som eksempelvis Hos Agnes.

Som en del af vores strategi for formidlingen i det nye årti, åbner vi et tv-studie og et nyt åben redaktionsmiljø, hvorfra vi fortsat vil producere gode historier og nyheder til alle. Tidligere har vi holdt til på Egumvej, men vi har længe ønsket at komme tættere på centrum. Ligeledes får Lecture.dk til huse i lokalerne, hvor der også vil blive inviteret til mindre foredrag og events.

“Det er jo ikke nogen hemmelighed at mange fredericianere godt kan lide vores avis, og de har belønnet os med solide læsertal for det arbejde, vi har lagt i at fortælle om stort og småt”, fortæller chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen.

Fredericia AVISEN vil være klar til at tilbyde helt nye formater og tv-produktioner. Som altid vil det være gratis for læserne og seerne, også når en ny tv-kanal åbner for streaming via nettet.

“Vi arbejder med flere spændende programserier, der kan gøre vores indhold endnu mere levende og bedre. Det betyder også at vi skal have bedre rammer, så vi kan invitere fredericianere og gæster ind. Beliggenheden er vi glade for, vi kommer inden for voldene og folk får lettere adgang til os”, uddyber Andreas.

Forventningen er at læsere og seere kan se de nye rammer live, når de tekniske installationer er færdige. Der er hentet erfarne kræfter ind fra det danske tv og film-produktionsmiljø, så når de nye programmer går i luften, kan alle fredericianere glæde sig over endnu flere historier fra nær og fjern.

“Vi glæder os meget til at flytte ind, og viser på den her måde, at vi er et ægte lokalejet medie. Jeg er meget glad for den opbakning, der er kommet til os i de år, vi har været i gang. Den energi skal vi bruge på at blive endnu bedre. Og hvad kan være mere interessant til formålet end at flytte ind et sted, hvor Henrik Pontoppidan er født lige ved siden af”, slutter chefredaktøren.

Fredericia AVISEN er ejet af BUDSKABSFABRIKKEN A/S, der også tæller Middelfart AVISEN og LECTURE.dk

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Bjørn Medom Nielsen
Bjørn Medom Nielsen (@bjoernmedomnielsen)
20:56 - 26. februar 2020 20:56

Noget af en “breaking” nyhed. Spændende med at udvide mediemulighederne med TV. Der skete noget i sin tid, da TV Fredericia startede – det rykkede ultimativt.
Jeg tror at der er plads til flere TV-medier i Fredericia / Lillebælt Kommune; men jeg er overbevist om at Fredericia Dagblad (læs ledelsen af jysk – fynske medier) kan se sit endeligt i horisonten.
Den uundgåelige fremtid er ved at blive virkelighed!