Danmark spiller inden længe semifinale ved VM i herrehåndbold. Danskerne har triumferet i København og Herning de seneste uger, men dagens semifinale spilles i Barclaycard Arena i Hamborg. Tag med Fredericia AVISEN ind i den store arena.

Danmark skal møde deres onde ånder fra Frankrig i semifinalen ved dette års VM i herrehåndbold. De må undvære de 15.001 tilskuere klædt i rødt og hvidt, i stedet er der fyldt til randen med tyske flag i Hamborg.

Fredericia AVISEN tager dig her med bag begivenhederne – og så giver sportsredaktør, Patrick Viborg Andersen, sit bud på hvordan kampen forløber.

“Det må blive et politikersvar på, om Danmark spiller den sjove kamp i Herning på søndag, men der er en realistisk chance for, at det kommer til at ske,” lyder buddet fra sportsredaktøren.

“Det bliver et brag af en kamp, Danmark er favoritter på oddset, men vi ved ikke hvad vi skal forvente, når Danmark nu er rykket ned til Hamborg, hvor vi ikke har 15.001 tilskuere i ryggen”, siger Patrick Viborg Andersen og fortsætter:

“Jeg er godt tilfreds med, at det blev Frankrig. Jeg tænker, at det er de færreste der vil møde Tyskland i Tyskland, der vil jeg hellere møde dem på søndag i Herning”.

www.eventc.dk