I lyset af den alvorlige situation har virksomheden bag Fredericia AVISEN med omgående virkning påbegyndt etableringen af en webshop, der allerede er driftklar nu. I de kommende dage vil lokale virksomheder gratis få mulighed for at lægge varer ind, som fredericianerne kan købe til levering ved døren.

På grund af coronakrisen har chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen bedt medarbejderne om med omgående virkning af få etableret en markedsplads under navnet: “Torvet”, der kan hjælpe de lokale handelsdrivende med at få bragt varer ud.

Chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia Avisen.

“Det har været hektisk, men vi har allerede fået markedspladsen etableret, så bestillingerne kan begynde. Nu skal vi bare have hjulpet de lokale erhvervsdrivende med at få deres varer lagt ind, og så er vi klar til at offentliggøre butikken”, udtaler Andreas Dyhrberg Andreassen.

Opbakningen til det lokale erhvervsliv kommer ifølge chefredaktøren ikke mindst på grund af den opbakning han selv har oplevet gennem årerne med at opbygge Fredericia AVISEN:

“Vi har et publikum. Vi har platformen med tusindevis af daglige læsere. Det mindste vi kan gøre nu er at give alle en hjælpende hånd. Så vi programmerer på livet løs, og håber på at det kan ændre på den alvorlige situation de handelsdrivende er kommet i”.

Når de første varer er kommet ind, vil Fredericia AVISEN sørge for at læserne orienteres og kan finde varerne nemt. Butikkerne vælger selv betalingsformen, så de afregner direkte med kunderne:

“Normalt er betaling jo ofte et problem, som en handelsdrivende skal forholde sig til online. I den her løsning er vi blot en gratis mellemmand, der sørger for at butikken får besked om, at en kunde har bestilt en vare. Så kan de køre ud og levere varen og afregne eksempelvis med mobilepay. På den måde er det en formidlingstjeneste, der kan skabe kontakt mellem butik og kunde”.

Fredericia AVISEN vil fortsat arbejde på alle initiativer for at kunne bidrage positivt til at handelslivet i Fredericia kommer gennem coronakrisen. Chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen håber at så mange fredericianere som muligt vil hjælpe til med at få skabt indkøb hos de lokale virksomheder.

Der bliver plads til alle butikstyper fra postnummer 7000. Skal din butik med, så skriv til torvet@fredericiaavisen.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer