Alle sejl er sat til, når Fredericia i marts 2021 får en kunstfestival. Johnny Gilberg har sammen med EventC skruet arrangementet sammen, som de forventer kommer til at skabe noget helt nyt i byen.

»Udgangspunktet er at vi laver en kunstmesse på Excerserhuset, hvor vi vil præsentere et bredt udvalg af billedkunst og skulpturkunst i forskellige stilarter. Jeg har forsøgt at invitere nogle kunstnere, så vi får det bredt funderet med mange muligheder og udtryk, der kommer frem, så det glæder jeg mig rigtig meget til at Fredericia får at se«, fortæller Johnny Gilberg.

Derudover kommer der musik på scenen, så der skabes en god stemning omkring arrangementet. Gilberg mener at kunst er noget der appellerer til følelserne, så man kan få en god oplevelse. Samtidig håber han at virksomheder og private vil gå ind og støtte festivalen, så der Fredericia får et stort kulturelt snit:

»Vi tror på at vi kan komme så bredt ud og med en så stor mangfoldighed, at der er noget rigtig spændende at hente hjem«.

Ulrich Nicolaisen fra EventC fortæller, at man har sat Fredericia Art Festival i søen for at komme med en anden kant på Fredericia, som der ikke er set før.

»Der er en masse gallerier, så vi tænkte det var på sin plads at tænke en lille smule ud af boksen, og så prøve at lave noget helt nyt for vores by«, siger Nicolaisen.

Fredericia Art Festival kommer til at foregå fredag til søndag fra den 14-16. marts 2021. Folkene bag projektet ligger dermed op til at der kommer en helt ny og visionær måde at komme ud på, hvor kunsten får frit løb i samspil med erfarne arrangører. Ulrich Nicolaisen og Johnny Gilberg er fuld af entausiasme omkring projektet, og håber også at de får medvind fra erhvervslivet og sponsorer, der kan rykke Fredericia sammen om et kunst og kulturarrangement af denne klasse.

Den første sponsor har allerede meldt sig, og det er John Pagaard fra Human Factor. Han opfordrer andre til at gøre det samme, så Fredericia kan være med på den kulturelle dagsorden.

»Jeg håber at EventC kan være med til at præge Fredericia i en positiv retning og skabe nyt nyt med det her«, slutter Nicolaisen.

Den første sponsor er ombord (Foto: AVISEN)
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer