PreMed blev etableret i 2018 og har blandt andet deltaget i udbud på drift af læge, paramediciner- og akutbiler i Region Nordjylland i 2018. Desuden sælger PreMed udstyr og hjælpemidler til brand og redningstjenester.

9Lives er den største private ambulanceoperatør i Finland og driver 50 ambulancer fordelt på 20 stationer, ligeledes er 9Lives Finlands største private leverandør af hjælp til respiratorbrugere. Virksomheden har 350 ansatte og en årlig omsætning på 120 mio. kr. og har rødder tilbage til 1940érnes finsk Røde Kors.

Vi er utroligt glade for at have solgt majoriteten af PreMed til 9Lives, da vi gennem længere tid har været på udkig efter den rigtige partner, som kan være med til at udvikle og eksekvere vores strategiske vækstplaner,” fortæller Anders Vikke til Fredericia AVISEN.

Ambulancetjenesten er vores forretningsmæssige fokusområde, men der er samtidig god synergi mellem de andre forretningsområder hvor 9Lives er etableret og hvor PreMed ønsker at etablere sig ” fortsætter direktør Anders Vikke.

Med den nye ejerstruktur vil tre selskaber stå bag det nye PreMed A/S med følgende ejerandele: 9Lives: 51%

Storm & Vikke Holding: 39 % Kronohage Invest AB: 10 %

”Ejerkredsen udgør et stærk internationalt team, hvor alle besidder solide kompetencer inden for forretningsudvikling, drift, kvalitetssikring, innovation og forskning i ambulancetjenesten. Ambulancetjenesten i Danmark er rivende udvikling og der bliver øget konkurrence på området i fremtiden, derfor er tidspunktet helt rigtig ” udtaler direktør Anders Vikke.

Fakta om PreMed

  • PreMed blev etableret i sommeren 2018
  • PreMed har deltaget i udbud om Øvrige Præhospitale Enheder i Region Nordjylland
  • 9Lives omsætter for 120 mio. kr. og har 350 ansatte
  • 9Lives er Finlands største private ambulanceoperatør
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer