En kombination af Coronakrisen, og at det gamle hus i Prinsessegade 39 har skiftet ejer, har holdt Galleri39 lukket de sidste par måneder. Nu åbner galleriet igen, og denne gang i andre og helt ny renoverede lokaler i kælderen, hvor det tidligere ’Den lille vinkælder’ havde til huse i Prinsessegade 39. Længe har galleriet kigget sig om efter en mere synlig placering, som nu har løst sig på den bedste måde.

Det har været nogle travle måneder for galleriet, som mest har stået på renovering af de nye lokaler og flytning af det gamle galleri i 4 etager fra baggården, til lokalerne direkte ud til Prinsessegade. De fleste af galleriets 20 kunstnere, har lagt mange frivillige timer i arbejdet med at få det hele til at lykkes.

Det lokalkendte Galleri39 har flere år på bagen, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at den lidt tilbagetrukne beliggenhed i baggården til Prinsessegade 39 har været en udfordring, hvor det især har været svært at trække folk, som gæster byen i anden anledning, til. Noget af årsagen kan skyldtes, at indgangen til galleriet tidligere gik via ejendommens private gårdhave. Udfordringen er nu løst, idet galleriet i bogstavelig forstand rykker frem til forreste række på samme adresse, men med indgang og udstillingsvinduer direkte ud mod Prinsessegade.

Det skal selvfølgelig fejres på allerbedste vis. Derfor er det med stor glæde, at galleriet inviterer alle interesserede, venner af huset, venner af byen, familie, kunstinteresserede, ikkekunstinteresserede – ja alle, som har lyst til at se hvordan de fantastiske lokaler er forvandlet til et lyst stemningsfyldt og nutidigt galleri. På udstillingen kan opleves et hav nye og nuancerede værker, udtrykt i mange forskellige materialer og af 20 individuelle kunstnere.  Galleriets kunstnere repræsenterer store dele af landet.

Genåbning af Galleri39 markeres for alvor over ikke mindre end 4 dage fra torsdag den 21. maj – 25. maj, hvor de fleste kunstnere vil være at træffe hen over dagene. Åbningstiden er fortsat den samme, og fremgår af galleriets hjemmeside www.galleri39.dk.

Torsdag den 21. maj kl. 12.00 vil være den officielle åbning, men galleriet vil alle dagene være vært med lidt ekstra godt til både øjne og gane.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer