Kom til fredagsjam fredag d. 8. marts og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Wako.


Fra fronten af den nye bølge af nordisk jazz, har vi Wako, en af de mest dynamiske og innovative grupper på nutidens jazzscene. Med omfattende turnévirksomhed siden 2015, har de finpudset deres koncertoptrædener, bygget en solid fanskare og høstet anerkendelse fra kritikere fra nær og fjern. Ifølge Mike Collins (London Jazz News – UK) besidder de «et meget personligt og distinkt sound», og laver musik som «kan smelte selv det mørkeste hjerte» (Bird is the Worm – USA). Wako har taget deres stadig udviklende musikalitet og kreativitet med sig rundt Europa, og gengivet deres musik live både som kvartet, sammen med strygerene i Oslo Strings og sammen med trompetvirtuosen Arve Henriksen.

Musikkens omfang er altid nøje justeret til publikum, miljø og musikalskt materiale, hvilket betyder at koncerterne ikke kun er superlative, men også unikke oplevelser. Kort fortalt er Wako en af de mest imponerende unge livegrupper i dag. 

Wako åbner fredagsjam med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser. På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Der er fri entre til fredagsjam, der starter kl. 15.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.