Kom til fredagsjam i Tøjhuset fredag, den 9. august og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Karoline Wallace kvartet.


Karoline Wallace er en sangerinde, komponist og arrangør fra Norge med en bachelorgrad fra jazzlinjen på Griegakademiet og en kandidat i komposition og vokal fra RMC i København. Hun driver flere projekter, hvor hun skriver musik, arrangerer og skriver tekst, herunder Lang Vinter og Molecules, samt spiller med musikere over hele Europa.

Albummet Molecules, som hun udgav sidste år fik anmeldelser som “Et af sidste års hotteste norske jazzalbum”. -Deichmann, og “så langt dette års mest spænende album uansett.” – Dagsavisen


Karoline Wallace kombinerer store emner, med en dagligdags humor, der gør det hele mere tilgængeligt. En blanding af glæde og melankoli, inspireret af jazz, klassisk og folkemusik. Denne fredag vil hun tage en kvartet med bestående af norske og danske jazzmusikere for at spille hendes numre. 

Karoline Wallace kvartet åbner fredagsjam med en times koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser. 

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Koncerten starter kl. 15, og der er som sædvanligt fri entre.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d