Kom til fredagsjam i Tøjhuset fredag d. 16. august og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Flat Bop feat. Ringive.

Flat Bop består af 3 unge musikere, der er gået sammen i et klassisk trioformat med saxofon, hammondorgel og trommer. Trioen er opstået i Esbjerg, hvor de sammen studerer på Syddansk Musikkonservatorium. Musikken er med inspiration fra den amerikanske orgeljazztradition repræsenteret ved bl.a. Jimmy Smith, Larry Young og Shirley Scott. Bandets sound er samtidig med stor inspiration fra danske musikere som Kjeld Lauritsen, Dan Hemmer og Martin Schack.

Trioen spiller en blanding af egne numre og covernumre. Fælles er, at et nummer aldrig bliver spillet helt på samme måde – legen på scenen er vigtig for de tre musikere. Det er nemlig her, det sjove ved musikken opstår. Humøret på scenen er altid i top, og publikum kan næsten ikke undgå at få et smil på læben under musikken.

Line up:


Christoffer Gausdal Find (DK) – saxofon; Stefan Friis Ringive (DK) – basun; Gunnar Ringøen (NO) – hammondorgel; Chris Falkenberg (DK) – trommer

Flat Bop feat. Ringive åbner fredagsjam med en times koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser. 

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Fredagsjam starter kl. 15 og der er fri entre.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her