Kom til fredagsjam i Tøjhuset fredag d. 1. februar og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Twang.

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.
Melankoli, humor og deres egne numre rummer alt fra den dybe, kærlighed hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang. Glæd dig til musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier, der binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.


Line-up:
Spencer Gross – kontrabas, guitar og vokal
Thyge Søndertoft – violin, mandolin og vokal
Peter Banks – banjo, kontrabas og vokal 

Twang åbner fredagsJAM med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser. 

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner. 

Der er fri entre til fredagsjam, der starter kl. 15.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere