Kom til fredagsjam i Tøjhuset fredag d. 17. januar og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Dennis Flacheberg.

Dennis Flacheberg er guitarist/sanger med guitarfingrene involveret i den danske musikbranche! Han har indspillet og tourneret med at hav af kunstnere. Heraf kan nævnes L.I.G.A, Johnny Logan, Hjalmer, Jakob Sveistrup, Wafande, Sanne Salomonsen, Back to Back og mange andre. Han hører hjemme på scenen! Flacheberg har været en fast del af Københavns jamscene i mange år, så han glæder sig til tage udfordringen op i Tøjhuset. På dagen vil han spille et startset med intime udgaver af hans absolutte yndlingsnumre, lidt egne kompositioner og noget som man kan synge med på!

I foråret 2020 kan han bl.a opleves med Nikolaj og Piloterne, Sveistrup, Back to Back og Esben Kronborg. Han driver også sit eget koncertformat: Samtalekoncert.dk

Dennis Flacheberg åbner fredagsjam med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser.

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Fredagsjam starter kl. 15 og der er fri entre.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer