Kom til fredagsJAM fredag d. 8. december kl. 15 og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Bingo Skala.

Bingo Skala er et nyt musikprojekt ledet af saxofonisten Nana Pi, der samler en ad hoc gruppe af musikere til at fortolke jazz standards frit fra leveren. Denne fredag består Bingo Skala af:

Nana Pi – saxofon
Jens Mikkel – kontrabas
Thomas Eiler – trommer

Thomas Eiler:
Er kendt fra SVIN, Tigers Mind, Bad Astma og LBP Slowburn, er et kendt ansigt på den danske instrumentalscene, med adskillige udgivelser og koncerter bag sig. Tournerer meget i Europa, lidt i Japan og glæder sig til at spille i Fredericia for førte gang.

Jens Mikkel:
Udover sit virke som bassist og bandleader for gruppen I Think You’re Awesome, med hvem han vandt JazznytPrisen i 2016, er Jens Mikkel bassist på mere end 30 udgivelser med grupper som Kasper Staub Trio, Kasper Tom 5, Live Foyn Friis, Alex Jønsson Trio og Christian Balvig Sekstet. Han vandt Young Nordic Jazz Comets Solistprisen i 2010 og har tourneret indland og udland tyndt i både jazz, impro og pop-grupper.

Bingo Skala åbner fredagsJAM med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjertet. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser.

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Dørene åbner: 14:30 og koncerten starter kl. 15. Der er fri entre.