Beruset bilist på motorvejen
Politiet fik torsdag klokken 18.38 en anmeldelse om, at en bilist havde en noget slingrede kørsel på motorvejen ved Taulov. Bilisten var på vej mod fyn og blev først stoppet ved Årup, hvor det viser sig, at bilisten er beruset.

Indbrud i plejecenter
Plejecenter Othello i Herfordparken blev torsdag aften kl. 23.00 udsat for indbrud, hvor der er blevet opbrudt en dør med et koben. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er blevet stjålet.

Forsøg på indbrud
En dør til et teknikrum i Bjergegade har forsøgt sparket ind. Der er videoovervågning på stedet, som politiet nu skal have set igennem.

Indbrud i lejlighed
En lejlighed i Sjællandgade blev torsdag mellem kl. 15.00 og 19.00 udsat for indbrud. En dør er blevet sparket ind og så er der blevet stjålet to fjernsyn, højtaler samt et ur.

Narkobilist på Søndermarksvej
En 18-årig mand blev i nat klokken 03.31 stoppet i sin bil på Søndermarksvej i Fredericia. Det viser sig, at han er påvirket af narko. Den 18-årig bilist fra Vejen havde heller ikke noget kørekort.

Bøderegn til knallertkører
En 29-årig mand fra Fredericia blev torsdag aften klokken 20.45 stoppet i Gothersgade på en 45-knallert. Det kostede en del bøder til manden. Han havde ikke hjelm på, der var ingen forsikring på knallerten og den var ikke registeret. Den 29-årig mand havde heller ikke noget kørekort.