Fredericia AVISEN ser på årets Roskilde Festivals program, skal du afsted så læs artiklen og måske kan du blive inspireret til en koncert du ikke regnede med. Vi ser på fredag hvor der er vild Hip Hop og fest for alle pengene.

Det er et fedt fredags program på festivalen, det er både svært og ikke svært at komme med et par anbefalinger. Der er mange navne jeg ikke kender og det skal der være, det er sådan man bedst opdager nye navne på.

Men den første anbefaling er også lige i min boldgade og dem knede rjeg særdeles godt, da de var med til at revolutionere den genre jeg elsker så meget Hip Hop.

Wu-tang Clan

Hvis du er på Roskilde så har du sikker set gule Wu-tang tegn, måske har en helt camp råbt Wu-tang, eller du har set tusinde at w kasted med håndtegn. Wu-tang Clan er en samling af meget kreative rappere der har skabt et brand der vil holde langt ud i fremtiden.

Deres univers roder rundt i kampsportens verden, til tider næsten tegneserieagtig rap når det kommer til teksterne. Det er en stor forsamling af store rap egoer fra rappens by New York. De er desværre også kendt for at melde afbud med dårlige undskyldninger eller manglende medlemmer når de spiller. Men kommer de så SKAL du opleve en Wu-tang koncert, deres fans er de bedste.

Orange fredag klokken 22:00

Lydmor

Lydmor er fedt, basta, som navnet afslører så er der tale om et dansk band, en kvinde og et hold af maskiner, det kan trylle både med visuals og lyd. Det kan på mange måder lyde som om at Lydmor er fra en fjern galakse det er i hvertilfælde på mange måder udansk.

Jeg ville ikke gå glip af Lydmor jeg tror på talentet og potentialet med Lydmor, jeg tror hun kan blive den næste store danske kunstner i udlandet.

Du kan se koncerten på Avalon klokken 23.00

Robyn

Svenskerne kan noget når det kommer til popmusik og Robyn er ingen undtagelse. Hun kom med kometfart frem i sluthalvfemserne og hun er her stadig den dag i dag.

Robyn er lidt en nyere udgave af Madonna på den måde at hun fornyer sig selv og er med på hvad der rører sig. Robyn stråler som en sol når hun står på scenen, men solen er gået ned når hun rammer Orange klokken 01.00 på det hedder fredagens program, selvom det reelt er lørdag på det tidspunkt.

Det bliver en god fredag på Roskilde.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d