Forside Fredericia Frank Nielsen er ny formand for Depotgården #fredericiasansigter

Frank Nielsen er ny formand for Depotgården #fredericiasansigter

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Depotgården har for nogen tid siden valgt ny formand, og valget faldt på Frank Nielsen, der i forvejen var suppleant i bestyrelsen.

Depotgården summede af liv, da Fredericia AVISEN aflagde aktivitetshuset et besøg. Det var middagstid og caféen var stopfyldt, og der blev drukket kaffe og spist smørrebrød i lange baner.

Frank Nielsen kom ind i caféen, og bød mig kaffe, hvorefter vi gik op i bestyrelseslokalet en etage længere op.

Frank er for nogen tid siden blevet udpeget til ny formand i Depotgården, og jeg spurgte ham, hvordan det kan være, at han stillede op.

“Jeg er sådan, at enten gør jeg ikke noget ved det, ellers går jeg virkelig ind i det. Jeg synes, at Depotgården er et fantastisk hus, og der er ting, som jeg var begyndt at involvere mig mere i. Huset her er fantastisk og jeg håber, at man vil gøre mere ud af at brande på højde med andre ting her i byen,” siger Frank, der tidligere var suppleant i bestyrelsen, men nu er blevet formand.

I alt har Frank været medlem af Depotgården i fem år, og det hele startede ved lidt af en tilfældighed, som med så meget andet.

“Jeg så en artikel om, at de bryggede øl her, og jeg brygger selv øl samme med en. Jeg sagde til min kone, at det her ville jeg, når tiden var inde. Så så jeg Benny var der, og så var der åbent hus, og der manglede der så nogen på ølholdet. Jeg kom en gang, og så manglede der igen nogle og så kom jeg igen. Siden er jeg blevet hængende til deres store fortrydelse,” forklarer Frank og griner.

Depotgården er et sted for alle, der er over 18 år. Der er mange forskellige værksteder, men der er også mulighed for at sidde og hygge over en kop kaffe.

“Der er masser af socialt i at være her, det er det fede ved huset. Du kan komme og lave ingenting og have en hyggelig snak. Det er en stor del af det for mange af brugerne, men der er selvfølgelig også vores værksteder, hvor man kan folde sig ud. Man bestemmer helt selv hvad man vil her,” udtaler Frank.

Det koster 600 kroner pr. kalenderår at være medlem af Depotgården, og så kan man ellers komme der mandag – torsdag fra klokken 9-21, hvor der er gratis kaffe og the, og man kan ligeledes benytte sig af de forskellige værksteder, som består af pileflet-værksted, malerværksted, tekstilværksted, keramikværksted, stenslibningsværksted, stenværksted, fossilgruppen, koldglasværksted, brygværksted, metalværksted, glasperleværksted og sølvværksted.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL