Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette om to sager, der er af usædvanlig karakter.

Den første fandt sted onsdag klokken 18:45 på Café Razz. To kvinder af mellemøstlig udseende gik rundt blandt gæsterne med lamineret kort, og de blev efterfølgende bortvist. Efterfølgende fandt man ud af, at to gæster havde mistet deres mobiltelefoner. Det viste sig også, at de samme kvinder havde været på spil på Knud Garage kort forinden, hvor en kunde mistede sin iPhone 11 Pro Max til en værdi af 5000 kroner.

Der er følgende signalement af de to kvinder.

A: Ca. 40 år gammel, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, østeuropæisk udseende, sort langt hår opsat i hestehale og var iført en mørk jakke og et blåt mundbind.

B: Ca. 40 år gammel, ca. 160 cm høj, almindelig af bygning, østeuropæisk udseende, sort langt hår opsat i stram hastehale og var iført et sort mundbind, mørkt tøj og et halstørklæde. 

Den sidste sag fandt sted i nat klokken 01:10, hvor en fisker ved nordkajen fik en pose på krogen og trak den op, og efterfølgende faldt noget tungt tilbage i vandet. Fiskeren fik posen op, og kunne se, at der lå skarpe patroner i den, blandt andet afskudte hylster. Politiet efterforsker nu, hvor patronerne stammer fra og hvad det er, der røg ned i vandet igen. 

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer