Onsdag middag har der været et butikstyveri hos Blikfang Optik på Erritsø Bygade i Fredericia, der har fået stjålet solbriller for 38.000 kroner.

Hvad der var en helt almindelige arbejdsdag udviklede sig uventet for Lone Olsen, der er chefoptiker hos Blikfang Optik. Tre personer indfandt sig i butikken klokken 12:17, og da de forlod butikken igen klokken 12:24 var der forsvundet solbriller fra en hylde.

– Jeg tog en synsprøve, så jeg holdt ikke øje med dem. De ville bare kigge lidt, og  det måtte de gerne. De gik så over og tog 14 Mauri Gim-solbriller, siger Lone Olsen, der bemærker, at de gik efter de dyreste:

– De er mega lækre og i god kvalitet. Man kan se, at de kiggede efter hvilke solbriller der er dyrest, siger hun.

Hvordan reagerede du?

– Jeg blev irriteret over, at de opførte sig på den måde. De sørgede for at distrahere os med en tredje person, der skulle købe noget og betale for det, siger Lone Olsen.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, bekræfter episoden.

– To mænd og en kvinde har stjålet 14 par solbriller til en samlet værdi af cirka 38.000 kroner, siger han.

Signalement gerningsmand 1: En mand på 30-35 år, 180-85 cm høj, kraftig af bygning, mørkt fuldskæg og talte dansk med accent,

Signalement gerningsmand 2: En mand på 30-35 år, 180-85 cm høj, almindelig af bygning, ingen skæg, var iført en kasket og en mørkeblå jakke med hvide streger.

Signalement gerningsmand 3: En kvinde med sort hår, der havde mundbind på. Kvinden var iført en nederdel og hvide kondisko.