Der bliver arbejdet hårdt i Gothersgade, hvor Jesper Juul Madsen er i fuld gang med at opbygge hans nye forretning – eller, rettere sagt er han i fuld gang med at pille ting ned, inden han kan bygge en ny forretning op.

Der var sved på panden og musik i højtalerne, da Fredericia AVISEN stak hovedet indenfor i de lokaler der for kort tid siden husede Matas, men som inden længe huser en ny eksklusiv herretøjsforretning med navnet De Meza.

Bag hele projektet står Jesper Juul Madsen, der har vist sit værd som kreativ indretter og tøjhandler før. Med hjælp fra familie og venner, men mest hans eget hårde arbejde, forvandler lokalerne sig i en vældig fart.

Første gang jeg var på besøg var lige efter overtagelsen. Det lignede en tømt forretning, men allerede der havde Jesper man idéer til hvordan butikken skal bygges op.

Hans arbejdsdag for tiden går med at kravle op og ned af en stige for at pille loftsplader, skinner og diverse forskellige ledninger ned – og butikken roder da også en kende.

Men begynder man at spørge ind til hans tanker for butikken, så skal man holde på hat og briller. Idéerne er ikke kun mange, jeg tror faktisk at Jesper er en uendelig idémager, der hele tiden kan komme op med nye tanker for hvordan butikken kan se ud.

Væggene er blevet fritlagt fra forskellige reolsystemer, det har været noget af det vigtigste for Jesper, for på den måde kan han få et bedre overblik over mulighederne med væggen. Skal den males? Sandblæses? Måske tapetseres? Nogle af tingene er han helt sikker på, hvor man også kan mærke at andre ting skifter stil dag for dag, idé for idé.

Jeg kom ikke forbi for at tage for meget af hans arbejdstid, for der venter stadig en del arbejde med at få revet ting ned, så butikken kan blive bygget op. Men Jesper Juul Madsen fortæller, at han glæder sig helt vildt til arbejdet er overstået – og at han altså snart ikke har flere kilo at tabe, hvis de bliver ved med at ryge i den fart, som det gør lige nu.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia