East Coast Surfers så dagens lys i 2018, hvor Martin Stephansen åbnede forretningen i en container i C-byen. Siden voksede han sig ud af rammerne og flyttede ind i Container Living-bygningen, men fredag den 15. oktober åbnede Martin i et splinternyt lokale på Frederiks Promenaden 21.

Martin har i flere år været kendt for i særdeleshed sup-boards, som har præget livet i kanalerne i sommerperioden, men i de nye rammer er East Coast Surfers meget mere end det. Fredag slog han dørene op i det nye lokale, der har en lille café med baristakaffe, og ellers er lokalet præget af surferstilen, som man kender det, men tager man en tur rundt er der kommet en tilføjelse til konceptet. East Coast Surfers har åbnet op for en wellness-afdeling, hvor der er bade- og sauna-faciliteter.

Venner og familier så til, da Martin Stephansen holdt åbningstale. (Foto: AVISEN)

Ude foran den nye lokation, der ligger langs Frederikskanalen, var venner, familie og andre interesserede inviteret til grand opening, hvor Martin Stephansen officielt bød velkommen med blandt andet at sige følgende:

– Jeg åbnede i en container i 2018, og jeg troede ikke, at jeg stod her i 2021. Det kom noget før end forventet. Grunden til, at vi står her nu, er ikke kun mig. Det var ikke lykkedes uden en masse andre mennesker. Blandt andet min mor og far, hvor min far har lavet meget af det derinde, sagde Martin, der løftede sløret for sine tanker for projektdirektør i Kanalbyen, Tim E. Halvorsen, tilbage i 2017:

– Jeg pitchede min idé for ham, og han fangede den og gav mig chancen. Jeg startede i en blå container, og kom hen i Container Living, hvor jeg troede, at jeg skulle være et par år endnu, men jeg fik muligheden for at komme herhen. Det har været en vild rejse, både arbejdsmæssigt og personligt, og det er noget jeg virkelig har glædet mig til, sagde Martin.

Det nye lokale byder blandt andet på infrarødsauna. (Foto: AVISEN)

Tim E. Halvorsen var også til stede ved åbningen, og startede med at fortælle, at East Coast Surfers er med til at starte en ny æra langs kanalerne. Tim kom efterfølgende med eksempler på tiltag, som har været med til at udvikle Kanalbyen.

– Vi kommer til at lave plantekasser i den nye naturpark efter, at vi har haft succes med de nuværende kasser. Du (Martin, red.) har haft lavet vandsport på vandet, så vi prøver over en mangeårig periode med tiltag, der udvikler byen. Noget af det, der har været med til at udvikl os, har været SUP boards. Den rejse du har taget er i tråd med det, som vi gerne vil. Vi vil tage nogle af de “gamle tråde” til at udvikle den fremtidige del af Kanalbyen, forklarede Tim E. Halvorsen inden, at han klippede snoren i forbindelse med åbningen af East Coast Surfers’ nye lokale.

East Coast Surfers’ café holder åbent mandag klokken 08:00 – 17:00, torsdag – fredag klokken 08:00 – 18:00, samt lørdag og søndag klokken 08:00 – 16:00. Sauna- og badeklubben har åbent for medlemmer alle ugens dage fra klokken 07:00 – 21:00.