Klokken 10:00 åbner Region Syddanmarks teststationen 10:00. Klokken 08:00 blev der holdt en seance, hvor medlemmer af Regionsrådet og Viceborgmester Susanne Eilersen (DF) og Borgmester Jacob Bjerregaard (S) fik set faciliteterne.

Messe C er pt. i dvale som følge af Covid-19, ved at køre om på bagsiden kommer man ind på teststationen, der kommer til at være der så længe, at der er behov. Pt. kan der testes omkring 400 personer pr. dag, men der er mulighed for at skrue op for kapaciteten.

»Det er noget vi har arbejdet på i nogen tid, og vi er glade for, at der er blevet lyttet. Der er gode forhold her, og vi er i midten af Fredericia, så det er en rigtig god placering på et sted, som mange kender. Det kan der være en form for tryghed i, når man skal ind og testes,« sagde Jacob Bjerregaard.

Jacob Bjerregaard, Susanne Eilersen og teststationens leder. (Foto: AVISEN)

Susanne Eilersen hæftede sig ved, at MesseC er nemt tilgængeligt, og at der går bus lige til døren.

»Vi ved, at der er udsatte borgere, som samles på små steder, og det er godt for dem, at de nu kan blive testet her, da det kan virke som langt til Kolding for dem og de ikke har mulighed for at transportere sig. Vi er derfor glade for det samarbejde, som vi har haft med regionen i forbindelse med etableringen af teststationen,« fortalte Eilersen.

Teststationen bliver bemandet af tre personer. Fredericia og Middelfart deler personale, hvilket betyder, at det ikke er hverdag, at de to teststationer har åbner. Åbningstiderne ser således ud:

– Lige uger: Mandag, onsdag og fredag i Fredericia og tirsdag og torsdag i Middelfart.

– Ulige uger: Mandag, onsdag og fredag i Middelfart og tirsdag og torsdag i Fredericia 

Teststationerne har åbent fra klokken 09:00 – 17:00, og for teststationerne i Fredericia og Middelfart gælder det, at man kun må komme og blive testet, hvis man enten ingen symptomer har eller kun har milde. Man bestiller en tid på coronaprøver.dk.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer