Af: Lars Olesen, Bestyrelsesmedlem SF – Fredericia, Prinsessegade 62, 1. TV og Karina Lorentzen Dehnhardt, folketingsmedlem for SF, Sindalvej, Kolding

100 nye arbejdspladser til byen og flere kræfter til at lukke alle hullerne for skattesnyderne.  I SF i Fredericia har vi svært ved at få armene ned over udsigten til at Fredericia bliver hjemsted for et nyt skattecenter.

De seneste år har skandalerne stået i kø og mia af kroner har fundet vej uden om SKATs radarer. Nu tilføres hele området 1000 nye ansatte på landsplan og 8 nye centre. Det er politik der kommer til at tjene sine egne omkostninger hjem og i sidste ende vil styrke fundamentet for velfærd.

Via et nyt skattecenter kan vi få bugt med nogle af de mange “banditter i habitter”, der sender penge i skattely og presser systemet i bund for at finde hullerne der kan udnyttes. En styrkelse af Skat er i sidste ende en styrkelse af vores velfærdssamfund. Færre penge vil glide uden om systemet. Færre vil opleve at der bliver lavet fejl. Betjeningen af skattesager vil blive nemmere og flere sager vil blive set efter i sømmene.  

SF har i mange år kæmpet for at styrke skat og er nu lykkedes med at udmønte den aftale der var en del af finanslovsforliget, sammen med regeringen og resten af støttepartierne.

At centret ender i det nye Port House i Fredericia er en fjer i hatten på lokale stemmer på Christiansborg. Det giver omkring 100 nye arbejdspladser i Fredericia og vil i sidste ende styrke kommunekassen i Fredericia. Trekantsområdet er et logisk sted at placere et af centrene. Området besidder folk med de nødvendige kompetencer og det er godt for Kanalbyen, at der kommer nye statslige arbejdspladser ind på området.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer