Føtex i Prinsessegade har haft den nuværende placering i Domus Axel i ti år. Det blev fejret i sidste uge.

Tiden er fløjet af sted. Fra at have ligget i Gothersgade, hvor der var kantine på første sal, gik turen hen til en spritny bygning i Domus Axel.

Grundet Covid-19 situationen har det ikke været den helt traditionelle ti års fødselsdag, men Føtex i Prinsessegade har markeret fødselsdagen på anden vis.

“Det har været specielt. Vi har haft silence-fødselsdag, hvor vi har holdt det i det små med tilbud, som trak kunder ind, men vi måtte samtidig ikke få for mange ind,” siger Allan Riis og kommer ind på “Føtex City,” som mange fredericianerne ynder at kalde supermarkedet i byens centrum.

“I min optik er det hjertet af midtbyen. Det er den største arbejdsplads, og vi tiltrækker kunder til gågadebutikkerne. Jeg har selv været i en gågadebutik i ti år, hvor de to seneste år har været her. Vi har mange  kunder igennem, og det er sjovt, når det er sådan,” siger Allan Riis og kommer ind på, hvad Føtex betyder i en by uden Salling Groups, Bilka:

“Det betyder meget. Det ved vi fra Shopping-regi i forhold til vores butik, hvor vi er i nærheden af kunderne. Vi har “Storebror” i Føtex ved Vestcentret, det er lidt vores Bilka. Det er dem, der har provianteringskunderne, og det er os, der har dagligdagskunderne.”

Allan tager gerne en tørn bag disken, selvom han er varehuschef. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Allan Riis har været varehuschef i Føtex Prinsessegade i to år. I den tid er der kommet et nyt apotek, et nyt posthus, de har støttet Madsbyparken sammen med Føtex Vest og Allan Riis fortæller slutteligt, at der er endnu mere i støbeskeen efter sommerferien.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer