I de seneste par år har 20-årig Frederik Lorenzen været ansat som elev hos MIAMI TØJeksperten, men fra den 3. august er han fastansat i tøjbutikken.

Det var en storsmilende Frederik, som mødte os inde i MIAMI TØJeksperten. Han skulle lige betjene en kunde færdig, og så var han ellers klar til at tale om livet som salgsassistent, der byder på nye opgaver i forhold til elevtiden.

“Det bliver mega fedt. Jeg får nye ansvarsområder, og skal prøve andre spændende ting. Man vil stadig blive klædt pænt på af mig med den sædvanlige betjening, men jeg kommer også til at stå for vores sociale medier, markedsføring og varebestilling,” siger Frederik, der udover fastansættelsen også får en ny tilværelse.

De trygge rammer hjemme hos forældrene er blevet byttet ud med en lejlighed indenfor voldene i Fredericia

“Det er rigtig dejligt. Jeg kan gå på arbejde nu, og det er også noget nyt, så jeg får lidt motion,” siger Frederik og griner, inden tonen igen bliver seriøs: “I stedet for at sætte mig ind i bilen og køre hjem igen, så kan jeg nu i stedet nyde bylivet mere, og det er klart noget jeg vil benytte mig af,” forklarer han og kommer ind på, hvordan det er at have sit første “voksenjob”:

“Det bliver noget andet, og der følger en anden form for ansvar. Ikke at jeg ikke havde det som elev, men det her er noget andet, da der som sagt er nye ansvarsområder til mig.”

Med en coronakrise, som detailbranchen blandt andet har været hårdt ramt af, hænger et nyt job ikke lige på træerne. Derfor er glæden stor hos Frederik over, at han er blevet fastansat.

“Det er virkelig en lettelse for mig. Jeg er meget taknemmelig over, at jeg har været så heldig og god at blive ansat efter min elevtid,” slutter Frederik, der har sammen med resten af Team MIAMI TØJeksperten har haft meget travlt, og fortsat havde det under vores besøg, og derfor lader vi Frederik slippe for mediemøllen for denne omgang.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer