Middelfarts biblioteker har, ligesom det meste af det øvrige samfund, været lukkede i knapt to måneder. Nu kan borgere i Middelfart Kommune igen benytte sig af nogle af bibliotekernes funktioner. Det sker i løbet af uge 20.

I første omgang åbner biblioteket på KulturØen mandag den 11. maj for den sædvanlige telefontid. Dvs. at man kan ringe til biblioteket, på 8888 5210, på alle hverdage fra kl. 10-17 og om lørdagen fra kl. 10-14. 

Fra tirsdag den 12. maj, bliver det muligt, at aflevere de bøger man har liggende derhjemme. Derudover bliver reserverede bøger gjort klar, så man kan afhente dem, når man får besked. Man kan allerede nu gå ind og reservere bøger på bibliotekets hjemmeside. Både aflevering og afhentning af materialer foregår ved KulturØen i Middelfart på hverdage mellem kl. 10-17 og lørdag 10-14. 

Biblioteket er i øjeblikket ved at planlægge hvordan afhentningen og afleveringen af bøger kan foregå, således at alle regeringens og de nationale sundhedsmyndigheders sikkerhedsforanstaltninger og retningslinjer overholdes. Men præcist hvordan det kommer til at foregå, f.eks. om lånerne skal aflevere og afhente bøger indenfor eller udenfor ved KulturØen, afhænger af hvilke udmeldinger regeringen kommer med omkring genåbning og retningslinjer for denne. 

Bibliotekets hjemmeside og facebookside opdateres løbende, efterhånden som der er nyt og fra på tirsdag den 12. maj, vil der være opsat tydelig skiltning ved KulturØen, således at lånere, der kommer for at aflevere eller hente bøger, kan orientere sig om, hvordan de skal gøre. 

Da det nu bliver muligt at reservere specifikke bøger, lukker biblioteket for bestillinger af den populære midlertidige service ‘Bogposer to go’. 

Bibliotekerne i Ejby og Nørre Aaby forventes at åbne med betjening tirsdag den 19. maj. For flere oplysninger om hvornår og hvordan Ejby og Nørre Aaby biblioteker kan åbne, følg med på Kultur & Biblioteks hjemmeside og facebookside.  
 Har du spørgsmål, så skriv gerne en mail til bibliotek@middelfart.dk.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer