”Vi kan næsten ikke få armene ned”, siger Bo Krüger og Karin Laursen, der var værter for Fredericia Fotoklub i den landsdækkende FotoMarathon 2017. En FotoMarathon, der går ud på at fortolke 6 eller 12 udleverede emner. Billederne må ikke redigeres, så konkurrencen er for det rå uredigerede billede.

Fredericia Fotoklub fik mange positive tilbagemeldinger fra de 34 deltagere, som kom fra Randers, Esbjerg, Kolding, Horsens, Jels og Odense.

“De synes, de var blevet taget godt imod af Fredericia Fotoklub, flere nævnte, at Fredericia havde budt på mange fine muligheder for at finde motiver til emnerne, samt at byen havde gode og hyggelige spisesteder og masser af liv,” fortæller Karin fra Fredericia Fotoklub.

22.30 havde alle fået afleveret billeder og klubben kunne gøre status efter en god lang dag. Fredericia Fotoklub havde selv syv medlemmer med, der deltog i 6 og 12 timers konkurrencen og klubben har fået lov til at vise lidt af deres fortolkninger af emnerne her på Fredericia Avisen.

Alle billeder er sendt til København, som nu går i gang med at deres bedømmelse og finder tre vindere inden for 6 og 12 konkurrencen, samt emnevindere for alle 12 emner.

Derudover skal der voteres lokalt idet det i år er lykkedes at finde velvillige sponsorer til lokale præmier. PR Offset, PhotoCare, Billunds Boghandel, Bridge Walking Lillebælt, King Pin Bowl and Diner, Vefa Foto, og Click Foto har alle bidraget med flotte præmier.

”Vi står klar til næste år”, udtaler Bo Krüger og slutter: ”Med den opbakning, vi har oplevet fra medlemmer, deltagere, FredericiaC og lokalsamfundet, påtager vi os bestemt gerne værtskabet igen. Deltagerene udenbys fra ville bestemt også komme igen og også opfodre andre til at deltage, så vi har ”solgt” klubben, byen og konkurrencen på bedste vis.”