27-årig Kristoffer Jessen forlader FHK efter, at han er kommet i overskud på ligaholdet med tilgangen af Rasmus Boysen. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Jessen har indgået en aftale med Grindsted, der spiller i 1. division, og blandt andet har den tidligere FHK-keeper Christian Wetche på holdkortet.

»Først og fremmest er jeg glad for at komme til Grindsted GGIF. Jeg har efter et skifte til Mors Thy Liga, hvor et overrevet korsbånd blev opdaget, kæmpet for at komme tilbage til håndbolden på et niveau, hvor jeg synes, at jeg kan bidrage med det, som jeg ønsker. Det har jeg haft mulighed for i Fredericia, men jeg mangler spilletiden for at nå næste niveau i den proces. Den mulighed ser jeg i Grindsted samtidig med, at jeg kan spille i en klub, der passer godt til mine værdier som spiller og menneske. Jeg glæder mig til at være en del af håndboldmiljøet i byen, og så vil jeg ud og kæmpe på banen for at få de sejre hjem,« siger Kristoffer Jessen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer