Tirsdag klokken 17.57 opdager et par borgere, at en mand er ved at stjæle metaller fra kommunes oplagsplads på GL. Ribevej i Fredericia. Manden er kørende i en Nissan, der senere viser sig, at den er forsynet med stjålne nummerplader. De to borgere forsøger at blokere vejen for skrottyven ved, at parkere deres biler på langs af vejen.

– Men det lykkedes alligevel gerningsmanden at stikke af fra stedet, da han påkøre de to borgers biler. Gerningsmanden kører nordpå, hvor han senere køre fast på en mark. Han sætter derefter ild til bilen og undløber fra stedet, oplyser politikommissær Ole Eckholdt fra lokalpolitiet i Fredericia til Fredericia Avisen.

Et par politihunde blev sat ind i jagten med, at finde gerningsmanden ved den brændende bil. På en strækning på over 2 1/2 kilometer blev der gået spor, men politiet regner med, at gerningsmanden er blevet samlet op af en bil.

– Sporet ender ved Alminde grusgrav, hvor han sikkert er blevet samlet op af en bil, slutter politikommissær Ole Eckholdt.

Det er et meget sparsomt signalement af gerningsmanden, der beskrives til at være 175 cm høj og med skulderlangt hår. Han var iført mørk tøj.