Den lokale afdeling af Venstres Ungdom har mandag aften skiftet formand. Tidligere byrådskandidat Sidse Skaar skifter formandsstolen ud med en plads som kasserer, og i stedet er det Matias Skov Christensen Foldager, der skal være ny formand for VU i Fredericia.

“TUSINDE TAK! Her til aften er jeg trådt af som formand for Venstres Ungdom i Fredericia. I to år har jeg haft æren af at stå i spisen for en organisation, som virkelig har mit hjerte kært. Ikke nok med at det har lært mig en masse rent politisk, så har det også bragt mig nye bekendtskaber og venner fra nær og fjern”, siger Sidse Skaar efter generalforsamlingen i VU Fredericia. Tak er ikke det eneste, som Sidse Skaar ville ud med efter generalforsamlingen. Der var også en ros – og en formaning til den nye formand:

“Kære Matias, jeg ønsker dig virkelig alt det bedste i fremtiden, og jeg håber, at du vil passe godt på mit hjertebarn. Jeg er sikker på, at du vil gavne foreningen og gå de to kommende valg i møde med oprejst pande og kæmpe gå på mod!”, lød det fra Sidse Skaar.

“Det er en stor ære”

“Her til aften har jeg fået æren af at blive valgt som den næste formand for VU Fredericia Jeg vil sige tusind tak for tilliden til jer alle, jeg vil gøre mit ypperste for at føre vores fantastiske forening endnu længere frem det næste år”, sagde den nyvalgte formand, Matias Skov Christensen Foldager.

“Tusind tak for det år der er gået, og en speciel tak til Sidse, du tog mig ind i bestyrelsen og har lært mig alt jeg ved om Venstres Ungdom og bestyrelsesarbejdet. Jeg er super glad for at du vil fortsætte i vores forening et år mere, at vi har dine kompetencer og erfaringer med kan kun gøre bestyrelsen endnu stærkere” lød det fortsat fra Matias Foldager.

Han havde, ligesom sin forgænger, andet end bare et tak på hjerte:

“Til min nye næstformand Peter og den nye bestyrelse vil jeg sige, at jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet sammen med jer, det næste foreningsår byder på 2 valgkampe, og dem skal vi selvfølgelig ud og vinde.”, sagde formanden.