Der er intern uro i SF Fredericia igen – endnu engang skal de ud og finde en ny spidskandidat frem mod efterårets kommunalvalg. Først måtte Marianne Thomsen trække sig og onsdag kom det frem, at Sune Nørgaard også trækker sit kandidatur. Det ærgrer formand for SF Fredericia, Connie Maybrith Jørgensen.

Således så det ud efter opstillingsmødet i SF tilbage i juni 2020. Men siden da er der løbet meget vand gennem åen. Fem måneder senere, i november 2020, kunne man her på AVISEN læse følgende:

Formand for SF Fredericia, Connie Maybrith Jørgensen, ærgrer sig meget over, at de nu igen står i den her situation.

– Jeg synes, at det er trist. Jeg har haft et godt samarbejde med Sune. Jeg er ked af at det sker. Det var en bombe. Det var ikke noget, at jeg havde gået at vente. Han har haft sine grunde, og det må jeg respektere, siger Connie Maybrith Jørgensen.

– I SF har vi et opstillingsmøde den 30. maj, og så vælger vi ny spidskandidat der og laver vores liste. Det vælter ikke med kandidater pt., men vi går efter 9-11 kandidater, forklarer hun.

– Jeg er selv blevet foreslået, men det har jeg ikke gjort op for mig selv. Det er krævende, og det er jeg ikke sikker på, men det vil jeg tænke over. Men der er også andre relevante. -Det er ærgerligt med Sune, vi var godt i gang med valgkampen og vi havde gjort det godt. Jeg var glad for Sune, men nu sender vi bolden videre og finder en ny spidskandidat sammen med en række andre kandidater, lyder det fra formanden for SF Fredericia.

Udover at Sune Nørgaard nu har trukket sit kandidatur har også Stig Gerdes valgt ikke længere at stille sit kandidatur til rådighed.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer