Hvad plejer du at lave dagen efter kulturnatten? Mage vil nok sige at det ikke er den bedste dag at planlægge noget, men det vil Fredericia Bibliotek lave om på! Allerede kl. 10 kan du få fyldt både maddepoterne og kulturdepoterne op igen, når vi inviterer på morgenmad sammen med forfatteren Anders Haahr Rasmussen.

Udgangspunktet er nemlig hans ’kogebogsroman’ ”Det var ikke planen at købe kålroer” fra 2018. Bogen blander opskrifter og skønlitteratur i fortællingen om hovedpersonen Amandas liv i New York. Således serverer vi morgenmad ud fra opskrifterne i bogen, og Anders vil læse de tilhørende kapitler op, samt fortælle om arbejdet med bogen.

Anders Haahr Rasmussen optræder for tiden flere medier, som manden bag bogen ”En fandens mand”, der giver et vedkommende bidrag til debatten omkring #metoo og relationen mellem mænd og kvinder. Således er han blandt anden særdeles succesfuld med podcasten ”Manderegler” på P1, sammen med debattør og feminist Emma Holten.

Denne specielle formiddagsfusion af mad og litteratur foregår i Det Hvide Vandtårn kl. 10 den 31. august, og koster 80 kr. Der er kun plads til 18 gæster, så skynd dig at sikre en plads på www.fredericiabib.dk.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?