DIN TØJMAND Sejersen knokler på – og er still going strong. Det bekræfter indehaver Henriette Sejersen til Fredericia AVISEN efter det tidligere i dag kom frem, at foreningen bag Din Tøjmand er gået konkurs.

Men på grund coronavirusset er enkelte butikker blevet hårdt presset og forventes ikke længere at kunne betale deres regninger til Dress Partner. Derfor har foreningen selv valgt at erklære sig konkurs. Det skriver Børsen

“Vi er selvstændige hver især og bruger indkøbsforeningen til markedsføring, kassesystem, annoncer, IT og administration. Det er, hvad vi betaler vi for. Min almindelige daglige drift berøres ikke af Din Tøjmands konkurs. Det er kort sagt en forening, der skal lette os lokale for nogle af de mere tunge administrative ting,” siger Henriette Sejersen og fortsætter:

“Jeg har været med i mange år, og der har vi blandt lavet nogle opsparinger, som er væk, hvilket vi må indse. Det bliver en ny situation. Vi har ikke hørt så meget endnu, så vi afventer, hvad kurator vender tilbage med, men jeg kan slå fast, at vi arbejder videre her i Fredericia.”

Henriette Sejersen leverer i disse dage “tøj ud af huset”, og skulle du have lyst til at købe noget nyt og smart tøj, så har mange af byens butikker lavet muligheder online, også hos Sejersen, hvor man kan bestille via mail, ringe på 60333026 eller via Facebook her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer