Foredragsvirksomheden Lecture blev lige som andre også ramt af corona og måtte i den forbindelse flytte en række planlagte events. Nu er virksomheden kommet igang igen, og har to foredrag på plads i efteråret.

Senest Lecture afholdt et foredrag var den 22. februar, hvor de populære Popsi og Krelle gæstede ADP Loungen i Fredericia Idrætscenter, og det var for fulde huse. Efterfølgende var der planlagt foredrag med Christian Bitz og Naja Münster, men grundet Covid-19 blev de aflyst.

Der er nu planlagt nye foredrag med Bitz og Münster, og særligt til sidstnævnte er der rift om pladserne. I alt må der lukkes 205 gæster ind, men man skal være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en plads.

“Vi har oplevet et stort salg i billetterne til Naja Münster, og det er rigtig dejligt. Jeg glæder mig over at være kommet igang igen, og at der så er stor interesse for at komme til foredragene er mega fedt,” siger Lectures eventchef, Maj-Brit Andreassen.

Annonce

Mens der foreløbig er planlagt foredrag med Christian Bitz og Naja Münster i efteråret, så arbejdes der i kulissen på endnu mere.

“Vi havde planlagt, at der skulle afholdes et sommerevent i Madsby, men det blev aflyst. Nu arbejder vi i stedet på noget andet for børnefamilierne, som vil komme til at opleve foredrag med karaker, der rammer lige i hjertet,” slutter Maj-Britt Andreassen.

Gennem tiden har Lecture haft besøg af blandt andet Umahro Cadogan, Popsi og Krelle, Jørgen Leth, Sofie Linde, Mette Blomsterberg, Lola Jensen, Michael Rasmussen, Rolf Sørensen, Dennis Ritter, Henning Jensen, Anders & Katrine, Rosa & Rødderne, Rasmus Raz Bjørn Andersen, Sepp Piontek.

Man kan købe billet til foredragene ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer