Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.

Tirsdag den 17. november arrangerer Lions Club Elbo foredragsaften i Elbo-Hallen i Taulov med den kendte DR journalist.

Anders Agger kommer rundt – både geografisk og i livets udkanter. Du kan opleve den 51 årige Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem, mens du  også har et lille underfundigt smil på læben.

Anders Agger vandt i 2015 kategorien DR’s bedste dokumentar gennem de sidste 90 år for dokumentarserien ”Sømanden og juristen – historier fra et hospice. Derudover fik Anders Agger også i 2015 prisen som ”Årets værtskollega” fordi ”han får den personlige, nærværende historie gravet frem og fortalt så fint, medlevende og uden snageri – uanset om det er en flygtning i en umulig situation i Hanstholm, bunden af Lolland eller topledelsen i Vestas”.

Stærkest står måske serien ’Sømanden og juristen’ fra Anker Fjord Hospice i Hvide Sande, hvor Anders Agger fulgte døende mennesker. Anders Agger siger bl.a. om denne udsendelse: ”Det har været en grænseoverskridende oplevelse og indimellem svært, fordi jeg har brugt sider af mig selv, som ikke har noget med journalistik at gøre. Altså at sidde ved siden af Per til sidst, mens sygeplejersken holder ham i hånden og siger: ”Du må gerne give slip, Per”.

Anders Aggers jyske dialekt er tæt beplantet med sprogblomster. Han kan med sin evigt rolige og behagelige stemme føre os rundt blandt menneskeskæbner i det så berømte udkants-Danmark. Anders Agger kommer rundt – både geografisk og i livets udkanter.

Billetterne kan købes hos Dagli’ Brugsen i Skærbæk og Taulov, samt Tantes Have & Dyrecenter fra 1. oktober
Billetpris kr. 150.00.