Forside Kultur Foredrag med Koushi fra Den Store Strikkedyst

Foredrag med Koushi fra Den Store Strikkedyst

DEL

Kender du Koushi – ham med butterflyen? Som han selv har strikket?  I 2014 deltog Koushi i tv-programmet “Den Store Strikkedyst”, og siden har intet været som før. Strikken tog ham med storm, og nu kan du høre ham fortælle om, hvordan strik kom ind i hans liv – og ændrede alt.

At strikke har efterhånden været populært i mange år. Man kan strikke hvor og når som helst, alene eller sammen med andre, og diverse strikkecaféer og -workshops skyder op rundt omkring. Dog er det overvejende kvinder, der tyer til pindene, men enkelte mænd har også kastet sig over garnet. Én af disse er Koushi – en ung fyr, som i 2014 med stor succes deltog i TVSyd-programmet “Den Store Strikkedyst”. Den 20. marts kan du høre ham fortælle om sin passion for strik og om, hvordan hele hans strikke-eventyr egentlig begyndte.

“Pind 9 er min bedste ven”

Det er ikke mange mænd, der ville sige sådan. Men Koushi har altså et særligt forhold til pind nummer 9. I 2014 meldte han sig, med et ret begrænset kendskab til strikkekunsten, til TVSyd-programmet “Den Store Strikkedyst”, og han blev udtaget til at deltage. Herfra tog tingene fart, og i dag er han bedst kendt som “ham med butterflyen”.

Med humor og selvironi fortæller Koushi i sit foredrag om, hvordan strikken kom ind hans liv og bogstaveligt talt ændrede alt. Han fortæller også, hvad der fik ham til at melde sig til “Den Store Strikkedyst”, kun bevæbnet med pind nummer 9 og ganske lidt erfaring. Og om hvordan det gik til, at han blev til “ham med butterflyen”.

Foredraget med Koushi foregår på KulturØen tirsdag den 20. marts kl. 19.00 og er arrangeret i samarbejde med Vestfyns Husflid. Billetprisen er 90 kr. for ikke-medlemmer og 50 kr. for medlemmer. Billetter kan købes på www.middelfartbibliotek.dk