Der er begyndt at være forår i luften efter stormen og det kedelige regnvejr har lagt sig. Inde hos Mr. Juul i Danmarksgade er der også lysere tider at spore med tøjet på hylderne.

Jan Juul overtog i sommeren 2019 Mr.-butikken og i den første del af tiden var varerne i butikken derfor ikke noget, som han havde sit helt eget præg på, da det var bestilt på forhånd. Nu er forårskollektionen kommet, og den har Jan selv bestemt.

“Nu kan man for alvor mærke Juul-ånden. Foråret er rykket ind i butikken og det er nogle virkelig fede varer vi har fået hele vejen rundt. Jeg er særlig vild med vores Boss og Hilfiger-hylder,” siger Jan og peger.

Tommy Hilfiger-området i Mr. Juul. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Grundfarven i foråret er blå, men i forhold til andre år er det sket en fornyelse i farverne.

“Alt behøver ikke være blåt, men man kan sagtens tage noget blåt på og kombinerer det med noget mere farverigt,” siger Jan.

Mens vi taler kommer der kunder ind. Han fortæller det samme til en mand, der skal have en skjorte, der matcher et jakkesæt han har derhjemme.

“Man må godt være lidt mere modig nu. Du skal prøve den her,” siger Jan og finder en skjorte, der er mere lys i det end den klassiske, som den pågældende herre måske ville have valgt selv.

Der er kommet nye Lacoste-poloer i friske farver. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Efter at have klædt manden på, og vejledt om, at det er vigtigt at vaske skjorten før brug, så går snakken videre på forårets trends.

“Vi har poloer klar, og der er virkelig blevet kræset for os. Der er kommet mange fede detaljer på. De forskellige brands har gjort rigtig meget ud af det. Vi har også korte og langærmede skjorter klar, og allerede nu er der farverige temaer på dem. Det kan man godt gå med allerede nu, selvom det ikke er sommer,” siger Jan og fortsætter:

“Der er også kommet flere ting med tryk på både t-shirts og skjorter. Det kommer der mere og mere af,” fortæller den populære tøjsælger og slutter:

“Vi er virkelig oppe at køre over de nye varer vi har fået. Vi er klar til at klæde fredericianerne på til foråret.”

Boss er klar med forårsvarerne. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Kundestrømmen fortsætter, og vi takker derfor Jan for snakken og går videre ud i vejret, der minder om forår, selvom måneden stadig siger, at det er vinter.

Leave a Reply