Fuglene synger og solen skinner. Foråret er kommet, og det kan man også mærke hos MIAMI TØJeksperten, hvor indehaver Ole Mortensen fortæller, at manden er blevet mere vovet i sin tøjstil, end i vintermånederne.

Ole Mortensen skinnede omkap med solen, da jeg kom ind i MIAMI TØJeksperten. Vi gik en tur rundt i butikken, og kiggede på butikkens forårskollektion.

Løn var lige tikket ind, og det kunne mærkes. Kunderne kom til i en lind strøm, og i en lind strøm er der også kommet nye forårsvarer ind i MIAMI TØJeksperten, hvor tendensen er klar.

“Farverne er meget grønne, orange og røde som det nye. Det behøver ikke være så kedeligt og klassisk, men vi har også den klassiske marineblå og sand. Tendensen er, når det kommer til foråret, at manden bliver mere vovet,” siger Ole Mortensen.

Alt imens vi talte gik turen hen i chinos-afdelingne. Ole har den brede palette fremme. Det går lige fra de mere farverige grønne og røde til de mere klassise.

“Hvis man har et par helt farverige på, kan man tage en mere afdæmpet overdel på. Det giver bare et pift, at man kommer i lidt farerigt, som gør det hele mere spændende,” forklarer Ole.

Skjorter i forårsfarver. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Fra at have gået rundt i chinos-afdelingen tog vi turen hen mod hovedindgangen til butikken. Her er der blandt andet skjorter.

“Det er stadig de klassiske skjorter i forskellige farver, der er oppe. Der er lidt forskelligt at vælge imellem alt efter hvad man vil have på af jeans,” fortæller Ole.

Hylderne med Fred Perry-poloer. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Ole pegede efterfølgende på Fred Perry-kollektionen, som vi tog et nærmere kig på.

“Jeg er virkelig glad for den her hylde med poloer.. Der er de helt klassiske, men der er virkelig mange forskellige varianter i spændende farver, som vi tidligere har været inde på med rød, grøn og lignende,” siger han.

Sejlersko er i høj kurs. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter at have været omkring chinos, skjorter og poloer kom tiden til sidst til sko.

“Når vi taler om forårssko kan man ikke undgå at nævne sejlersko. De har fået deres anden ungdom,” udtaler Ole.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Er man ikke til sejlersko er der også et alternativ. Undertegnede skulle selv erhverve sig et par sko til et par jeans. Ole fandt et par TGA ahler-støvler frem i sort og sagde:

“Dem her kan du have på til alt. Tager du dem på til et par jeans, ligner det nærmest et par helt andre jeans” lyder det fra Ole Mortensen.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her